fbpx
Your Cart

Subsidie slopen brom- en snorfietsen Nijmegen

Sloopregeling voor scooters 2023

Heb je nog steeds een benzine scooter van vóór 2011 en woon je in de gemeente Nijmegen? Dan hebben we geweldig nieuws voor jou! Het is nu mogelijk om €800 subsidie te krijgen op een nieuwe elektrische scooter! Dat betekent dat je al een gloednieuwe ESCOO elektrische scooter kan rijden voor slechts €700! Laat je oude scooter van voor 2011 slopen en ontvang €800.

Nijmegenaren, luister goed!

De Gemeente Nijmegen heeft een subsidie van €400 beschikbaar gesteld voor haar inwoners, en dat is nog maar het begin. Dit bedrag kan zelfs oplopen tot €800 wanneer je besluit je verouderde benzine scooter in te ruilen voor een nieuwe elektrische scooter of fiets. Lees alle informatie hierover op de website van de gemeente Nijmegen.

Deze subsidie moedigt Nijmegenaren aan om de sprong te wagen naar een groener en duurzamer leven, en zo bereidt je je ook voor op de aanstaande milieuzone in het hart van onze stad. Vanaf 2025 zullen scooters van vóór 2011 namelijk niet langer worden toegestaan in het centrum van Nijmegen.

 

Hoe werkt het?

  1. Ophalen aan Huis: We komen persoonlijk bij jou thuis om je oude scooter/brommer op te halen.

  2. Sloopverklaring en Kentekeninformatie: Samen met jou vullen we de sloopverklaring in. We vragen je om ons het volledige kenteken te geven, en dan nemen wij de scooter/brommer mee naar een erkend sloopbedrijf.

  3. Ondertekende Sloopakte: Na de sloop ontvangen we een ondertekende sloopakte. Deze akte is van cruciaal belang voor je subsidieaanvraag. We staan klaar om je te assisteren bij het invullen ervan. Dit vormt de eerste stap om €400 te ontvangen als onderdeel van het sloopprogramma.

  4. Servicekosten: Voor deze handige service rekenen we slechts €50. Je betaalt dit bedrag pas in onze winkel wanneer je alle benodigde documenten komt ophalen. Als je besluit om een andere scooter of fiets aan te schaffen, hoef je niets te betalen!

Bij ESCOO streven we ernaar om het proces voor jou zo transparant en probleemloos mogelijk te maken. Samen gaan we voor een groenere en schonere mobiliteitstoekomst!

Sloopsubsidie scooters nijmegen 2023

Voorwaarden Sloopregeling Nijmegen

Sloopsubsidievereisten: Wat je moet weten

  • Voor de sloop van je oude scooter ontvang je een bedrag van €400.
  • Als je besluit over te stappen naar een elektrische scooter of fiets, kun je in totaal tot wel €800 ontvangen.

Voorwaarden voor de Sloopsubsidie

Om in aanmerking te komen voor onze Sloopsubsidie, dien je aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  1. Je bent een inwoner van de Gemeente Nijmegen.
  2. Alleen particulieren komen in aanmerking om een aanvraag in te dienen.
  3. Je bent de eigenaar van een brom- of snorscooter met benzinemotor die voor het eerst op de weg is verschenen vóór 2011 (DET vóór 2011).
  4. De brom- of snorscooter moet volgens het kentekenregister minimaal 3 maanden of langer op uw naam staan.

Onthoud: Voordat je de subsidie aanvraagt, dien je eerst je brom- of snorscooter te laten slopen. ESCOO staat klaar om je te helpen op weg naar een schonere en groenere mobiliteitstoekomst in Nijmegen!