fbpx
Your Cart

Bestelproces

Hoe vind ik de juiste scooter?

Een scooter bestellen kan eenvoudig online of in onze winkel. In onze winkel te Boxmeer kunnen alle scooters getest worden, ook kunt u daar alle kleuren en eventuele accessoires met eigen ogen zien. Wij staan voor u klaar om u deskundig advies te geven.

Scooter (online) kopen en (aan-)betalen

Bij het kopen van een E-scooter kunt u kiezen uit verschillende betalingsmethoden. Het gehele bedrag dient overgemaakt te worden. Als u contant wil betalen bij levering dient u een aanbetaling te doen van 250,-.

Scooter ophalen / levering

Bezorgen

Koopt u een scooter bij ESCOO, dan is het mogelijk om deze te laten bezorgen (binnen 5 werkdagen). Wij bezorgen voor €49,95 door heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden. Onze scooters worden altijd bezorgd door onze eigen deskundige chauffeurs, zij kunnen u alles van top tot teen uitleggen, zodat u direct kan genieten van de scooter. 

Afhalen 

U kunt uw bestelde scooter ook gratis afhalen in onze winkel in Boxmeer. U krijgt dan bericht wanneer uw scooter klaar is om afgehaald te worden, vaak is dit 3-4 werkdagen.

Rijklaar maken

Wij maken uw scooter volledig rijklaar, ook monteren wij de door u bestelde accessoires op de scooter zodat u direct veilig en met plezier de weg op kunt! 

Kenteken

Wanneer je de scooter komt ophalen of door ons wordt bezorgd, hoeft de scooter alleen nog maar op naam gezet te worden. Voor de tenaamstelling wordt er door ESCOO contact met u opgenomen. 
ESCOO is RDW-erkend, wij kunnen dus zelf uw scooter tenaamstellen, dit gebeurd op basis van het chassisnummer van uw scooter. Het kenteken is dus gekoppeld aan de scooter en niet uit te wisselen met andere voertuigen.  

Het op naam zetten van een voertuig kan enkel met een geldig:

  • Rijbewijs
  • ID kaart (minimale leeftijd 16 jaar)
  • Paspoort (minimale leeftijd 16 jaar)
Voor het tenaamstellen brengen wij geen extra kosten in rekening. Het is ook mogelijk om een scooter te bestellen zonder dat deze tenaamgesteld wordt.

Wat zit er bij levering van jouw scooter?

  • Een factuur met daarop het voertuig identificatienummer (VIN).
  • Het originele buitenlandse inschrijvingsbewijs (CVO/COC document).

Nadat jij deze levering met het Voertuig Identificatienummer (VIN) en het buitenlandse inschrijvingsbewijs (CVO/DOC) document hebt ontvangen, kun jij met deze documenten naar de Belgische Douane om de scooter in te voeren en een Belgisch kenteken aan te vragen.

Scooterverzekering

Alvorens u de weg op gaat moet u een scooterverzekering worden afgesloten. Dit dient u zelf te regelen met de verzekering.

Retourneren / annuleren

De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende
een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer
mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn
reden(en) verplichten. Dit geldt niet voor nieuwe scooters.

Nieuwe E-scooters zijn voor u besteld, tenaamgesteld en samengesteld. Omdat deze speciaal gespecificeerd zijn kunnen ze niet geretourneerd worden. Alle aankopen buiten de showroom worden bevonden onder de overeenkomst koop op afstand. Lees alles uitgebreid in onze algemene voorwaarden

Scooter onderdelen en accessoires zijn te retourneren binnen 14 dagen, mits ze ongebruikt, onbeschadigd en los besteld zijn, de retourkosten zijn voor eigen rekening.