Scooter leasen

Goedkoop & eenvoudig je scooter leasen bij ESCOO

Een E-scooter is geen alledaagse aankoop, het is voor veel mensen een grote uitgave. Daarom is het vanaf nu mogelijk om bij ESCOO goedkoop je scooter te leasen. Zo betaal je iedere maand een vast maandbedrag en hoef je niet alles in een keer te betalen. Een elektrische scooter lease je al vanaf €48,06 per maand! Op deze pagina leggen we je alles uit over een scooter leasen.

Scooter leasen

Hoe werkt het scooter leasen?

  1. In onze webshop kunt u eenvoudig de scooter uitzoeken, met eventuele accessoires of een helm. Het leasebedrag geldt over het totaalbedrag van alles bij elkaar, dus niet alleen over de scooter zelf.
  2. Selecteer uw scooter en de accessoires, voeg deze toe aan uw winkelmand en ga door naar de afrekenpagina.
  3. Op de afrekenpagina dient u al uw gegevens in te vullen en vervolgens kunt u aan de rechterkant een betaalmethode selecteren. Hier selecteert u: Spraypay – Gespreid betalen.
  4. Vervolgens komt u op de website van SprayPay. Hier gaat de lease aanvraag verder, u kiest bijvoorbeeld het gewenste termijn om de scooter af te lossen (bijvoorbeeld 12, 18, 24, of 36 maanden). 
  5. Het is vaak zo dat de SprayPay uw legitimatiebewijs en andere gegevens nodig heeft. Deze dient u dan ook zo snel mogelijk op te sturen om de lease rond te krijgen.
  6. Als de lease aanvraag is goedgekeurd krijgen wij bericht en wordt uw scooter rijklaar gemaakt en geleverd!

Scooter kopen op afbetaling

Een scooter leasen is in principe hetzelfde als een scooter kopen op afbetaling. Dit kan al vanaf een bedrag van €250 of meer. Een scooter kopen op afbetaling is niets anders dan betalen in termijnen, het is erg veilig en vertrouwd. 

Ben ik direct eigenaar?

Een veel gestelde vraag is of de klant direct eigenaar is van de scooter. Het antwoord is: ja, u bent direct de volledige eigenaar van de scooter. 
 

Mag ik de lease ook eerder aflossen?

Naast het hele bedrag te leasen kun je uiteraard ook een deel zelf betalen en de rest leasen zodat het termijnbedrag lager wordt of de leaseperiode korter. Extra aflossen mag tussendoor altijd en zo vaak je wilt. Ook kost extra aflossen niets extra’s.

Als particulier een scooter leasen

Een scooter leasen is erg eenvoudig voor particulieren, ook voor bedrijven is het eenvoudig mogelijk. 

Hoeveel rente betaal ik bij een scooter lease?

De rente bij het leasen van een scooter is over het algemeen tussen de 5-15%. Bij scooter leasen betaal je iedere maand een vast termijnbedrag. De hoogte van het termijnbedrag is afhankelijk van de leaseperiode waarvoor je kiest. Via de onderstaande tool kunt u zelf berekenen hoeveel uw maandbedrag is.